fbpx

Frumoasa cu orice chip

De 8 martie, odata cu celebrarea zilei femeii, a avut loc lansarea cartii “Frumoasa cu orice chip” scrisa de Mihaela Rotaru.

“Frumoasa cu orice chip” este ghidul de frumusete al femeii moderne, o carte complexa, ce acopera toate ramurile frumusetii chipului.

Cele peste 200 de pagini contin informatii pretioase si sfaturi usor de pus in practica, alaturi de noua tipuri de machiaj explicate cu ajutorul pozelor step-by-step.

Cartea isi propune sa usureze rutina de frumusete a femeii moderne care este din ce in ce mai ocupata, dar in permanenta preocupata de aspectul sau fizic. Fiecare femeie va invata: ce tip de piele are si cum sa o ingrijeasca, ce tipologie a fetei are si ce o avantajeaza, dar si despre proceduri de infrumusetare.

Unul dintre lucrurile pe care “Frumoasa cu orice chip” le aduce in plus fata de restul cartilor ce au ca focus machiajul profesional, este colaborarea cu medici prestigiosi din diferite domenii care au legatura cu frumusetea: dr. Daniela Taher – medic specialist dermatologie, dr. Radu Voicu – medic primar chirurgie plastica si reparatorie, dr. Alexandru Radian – medic stomatolog, dr. Anca Arampie – medic stomatolog, dr. Samyra Popescu – medic stomatolog, Eduard Puiu – psiholog, Cori Gramescu – coach de lifestyle si nutritie.

Despre autoarea cartii se pot afla mai multe accesand link: http://rottaru.com/profesor-mihaela-rotaru/ , iar cartea poate fi comandata aici: http://rottaru.com/carte/vrei-sa-fii-frumoasa-cu-orice-chip/