fbpx

Intrebari frecvente

Mai jos regăsiți o listă cu cele mai frecvente întrebări adresate de studentii scolii roTTaru. În cazul în care aveți o întrebare ce nu se regăsește în această pagină, vă rugăm să ne scrieți pe adresa contact@rottaru.com sau să ne contactați telefonic la numărul 0720.407.889.

  • Pe langa taxa de curs, ce alte taxe trebuie sa mai platesc?

Nu mai este necesara plata niciunei alte taxe, intrucat taxa de curs include toate costurile legate de: plata comisiei de examinare, eliberarea certificatului de absolvire, produsele si materialele de curs.

  • Cum pot achita contravaloarea cursurilor?

Cursurile se pot achita atat prin transfer bancar cat si venind la sediul nostru din Str. Mures nr. 67 astfel: Integral, ceea ce te ajuta sa economisesti 10% din suma sau in rate, achitarea avansului reprezentand asigurarea locului in grupa solicitata.

  • In cate rate se poate plati cursul?

Depinde de costul si durata cursului: in cazul cursurilor mai lungi, care au si costuri mai ridicate (make-up, cosmetica, masaj, etc), se poate plati in 3 rate. In cazul cursurilor mai scurte (stilist protezist unghii, extensii gene, workshop-uri, etc), plata se va face in 2 rate.

  • Cursurile sunt acreditate?

Oferim atât cursuri acreditate de A.N.C (Autoritatea Națională pentru Calificări) cât și cursuri si workshop-uri unde acreditarea nu se impune. Diplomele obținute în urma cursurilor acreditate sunt recunoscute la nivel national si international. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale.

  • Cum pot sa ma inscriu?

Inscrierile se fac prin achitarea avansului din taxa de curs sau plata integrala a cursului.

  • Ce acte sunt necesare?

Pentru cursurile acreditate sunt necesare urmatoarele acte: carte identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie (numai in cazul schimbarii numelui), diploma de la ultima scoala absolvita si adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea “Apt pentru curs”.

  • Unde au loc cursurile/ workshop-urile?

Toate cursurile noastre au loc la adresa din Str. Mures, nr. 67, vis a vis de statia de metrou 1 Mai si statia de autobuz “Clabucet”.

  • Există riscul ca un curs la care m-am înscris să se amâne?

Un curs se poate amâna doar în două situații: fie nu s-a format grupa cu minimum de cursanti mecesari, fie este un caz de forță majoră (ex: calamitate, situație de război, etc).

  • Care este data limita de inscriere la curs?

Data limita de inscriere este specificata pe site pentru fiecare curs in parte. Pot exista exceptii, cand inscrierile se incheie mai devreme, daca numarul maxim de cursanti a fost atins.

  • Dacă m-am înscris, am plătit însă nu mai pot participa ce se întâmplă? Ar putea participa altcineva în locul meu?

Te poti înscrie la același curs într-o altă perioadă când vei putea participa fără costuri suplimentare. În situația în care doresti sa te retragi, si notificarea de retragere se face cu 3 saptamani inainte de data inceperii cursului, scoala roTTaru iti restituie integral suma platita. In cazul in care notificarea de retragere se face mai tarziu de cele 3 saptamani agreate, scoala roTTaru returneaza 50% din suma achitata. Da, exista posibilitatea de a participa altcineva în locul tau la acelsi curs sau la un altul.