fbpx

Make-up trends 2019 – 2020

Artistic, charming si usor agresiv, acestea sunt adjectivele care descriu cel mai bine tendintele in machiaj toamna-iarna pentru sezonul 2019-2020.

In acest sezon pielea capata aspect de bronz, atingere de roua, iar diferitele tehnici de eyliner raman in continuare in trend.

Culorile de fard sunt foarte feminine, in multe nuante de roz si mov, iar auriul si glitterul sunt pe val.

Sezonul acesta renuntam la sprancenele foarte puternic conturate, in favoarea genelor voluminoase.

  • Genele arty

Ochii sunt in centrul atentiei in acest sezon, de la linii de eyeliner in stilul anilor ‘60, pana la gene voluminoase desenate.

  • Look-ul disco

Asistam la o renastere a glitterului in nuante vibrante, inspirate din moda clubbingului din anii ‘70.

  • Facial glow

Stralucirea naturala a pielii este pe val in acest sezon, semn ca naturaletea revine in forta, iar aspectul proaspat al pielii este la mare cautare.

  • Buze rosii

Buzele rosii statement sunt un truc de frumusete folosit de foarte multi dintre artisti in acest sezon. Ca si textura se poate merge fie pe ultra mat fie pe lucios, iar nuantele sunt vibrante, de la carmin pana la burgundy.

  • Look punk

Nu vom sta departe de dermatograf si putem recreea ochiul de pisica atemporal cu accente mai dramatice. Liniile indraznete sunt evocatoare pentru mentalitatea neinfricata a punk rock-ului.

  • Smokey eyes

Daca in sezoanele trecute trendul dicta ca smokey eyes sa fie colorat, anul acesta clasicul smokey in nuante de negru revine in forta.