fbpx

Trendurile verii 2020 pentru unghii

Putem spune ca acest sezon este unul al extremelor atunci cand vorbim despre lungimea unghiilor. Se poarta fie unghiile scurte, fie cele foarte lungi, fara cale de mijloc. Formele clasice, rotunde sau patrate, raman si ele actuale, alaturi de alte forme mai indraznete, fara sa ne impiedice sa folosim chiar si cele mai electrice nuante ale verii.

Cele mai puternice trenduri ale verii, sunt pe de-o parte, unghiile nude, naturale si french, iar pe de alta parte, modele mai creative de french in nuante si forme mai atipice, dar si printuri indraznete.

Trendurile verii 2020:

  • Unghii scurte naturale. Nu este neaparat necesar sa ai unghii lungi pentru a experimenta stiluri de manichiura indraznete. Glitter, culori neon sau french, poti incerca totul vara aceasta.
  • Unghii lungi si ovale. Mai clasice decat modelul foarte ascutit stiletto, adauga o doza de drama aspectului mainii. Le poti purta in nuante naturale sau cu printuri colorate.
  • Unghii stiletto. Sunt de departe cele mai indraznete, fiind foarte lungi si ascutite, adauga instant o nota de drama oricarei maini. Cele transparente precum sticla, propuse de Tom Ford sunt un must have, insa si alaturarea de sweet pink creeaza o nota interesanta, pana la clasicul negru, care denota eleganta.
  • Classic french. Desi iesit din trend intr-o perioada, clasicul french revine in forta. Fie ca optezi pentru unghii scurte sau pentru cele lungi, aspectul curat pe care il confera acest tip de manichiura este de neegalat.
  • French asimetric. Daca tot este sezonul french-urilor, de ce sa nu incercam si variante mai atipice. French-ul asimetric este pe val in acest sezon si da un aer cool purtatoarei. In culori clasice sau indraznete, este un trend pe care nu ar trebui sa il ratezi.
  • Nuante de galben. Cand vine vorba de culoare, galbenul este de departe vedeta sezonului. De la nuante pastelate de galben si pana la galben orange sau galben – verzui cu siguranta nu vei trece neobservata.