fbpx

DIANA GADEA

CONTACTEAZA-NE

Diana Gâdea este arhitect peisagist, a absolvit facultatea de arhitectura in cadrul Universitatii Tehnice din Graz, Austria. In anul 2014 a decis sa urmeze si cursurile sectiei de Peisagistica din cadrul Facultatii de Horticultura din Bucuresti, materializandu-se astfel pasiunea pentru natura si iubirea pentru plante.

Fiind remarcata inca din timpul facultatii pentru abilitatile sale, a reusit sa faca parte din echipe mari de proiectare pentru realizarea unor proiecte de mare anvergura, precum studii de cercetare pentru reabilitarea gradinilor istorice ale Castelului Peles sau proiecte din domeniul urban ce vizeaza identificarea spatiilor publice verzi cu potential si propunerea solutiilor de amenajare optime.

In urma cu cativa ani si-a deschis propriul birou de proiectare peisagera reusind sa schimbe aspectul multor gradini si sa faca oamenii sa perceapa natura ca pe un element foarte important.

Este intr-o continua dezvoltare, participand la diferite cursuri, workshop uri sau conferinte in domeniul design-ului de gradini, dar si in domeniul sustenabilitatii, astfel fiind ea insasi studenta la un master de conservare a biodiversitatii.

Prin modalitatea de predare, transmite mai departe, fara doar si poate, iubirea sa pentru acest domeniu si va face pe oricine sa il iubeasca cel putin la fel de mult.