fbpx

Tendinte in machiaj primavara – vara 2019

Iarna trecuta a fost blanda cu noi si a lasat foarte rapid loc primaverii sa ne incante cu vreme insorita si miresme florale.

Odata cu trecerea iernii, incepem sa ne schimbam si ritualul de frumusete, iar machiajul nu putea sa faca exceptie.

Pentru primavara – vara 2019, designerii au incercat sa evidentieze intr-un mod cat mai evident frumusetea feminina. De la machiajul minimalist, la influente ale anilor ’70 si pana la accente metalice, sezonul acesta acopera o mare varietate de gusturi in materie de machiaj.

Pastelul este un “must” in tenditele machiajului din acesta primavara. Confera un look proaspat si inocent.

Gold make-up este o tendinta foarte usor de integrat in rutina machiajului de zi sau seara. Smokey eye gold poate inlocui cu succes clasicul smokey in nuante inchise, fara a face rabat de la intesiatea pe care o confera privirii.

Uber lucios, este un alt trend care le va bucura pe posesoarele tenurilor grase cu aspect uleios. Se poarta pielea foarte lucioasa si curata cu un touch de rose pe pometi sau buze. Nuantele nude sunt si ele binevenite in acest caz.

Tenul natural, curat, fara alte urme de machiaj, este cea mai curajoasa tendinta a acestei primaveri. Pentru a ne incadra in acesta tendinta, daca nu am fost inzestrate de la natura cu un ten curat, este necesar sa acordam o mai mare atentie ingrijirii acestuia, oferindu-i produse si tratamente de calitate. Pentru un look victorian, rujul trandafiriu este cel mai recomandat.

Accentele de albastru se regasesc in prezentarile multor designeri. Orice nuanta de albastru, fie aplicata pe toata pleoapa sau doar la baza genelor, face parte din tendintele sezonului cald. Orange este o alta nuanta care nu ar trebui ocolita.

Culorile exotice se afla la loc de cinste in trendul acestui sezon si pe buna dreptate, daca stam sa ne gandim cat de frumos complimenteaza soarele nuantele de fucsia, lime, cobalt, nuante neon, folosite atat pe suprafete mai mari ale ochilor, dar si doar ca o linie.

Twiggy se afla in tendinte de cateva sezoane si va continua sa ramana si in acest sezon. Putin mai exagerat, dus la extrem si accentuat, este totusi imblanzit de umbre in culori calde si neutre. Acest tip de machiaj cere o doza de indrazneala.

Metalic-ul nu putea sa lipseasca din trend, fie mai accentuat sau aplicat subtil pe buze, insotit de un ten curat, cu siguranta va atrage atentia intr-un mod placut.

Glitter-ul este una dintre tendintele care au iesit in evidenta in aceasta primavara. Fie ca il regasim ca auriu, roz sau alte nuante, cu ajutorul glitter-ului, putem avea un LOOK glam intr-o seara frumoasa de vara sau un aspect la polul opus, cu influente punk.

Rujul rosu nu ar trebui sa fie inclus in niciun trend, el fiind cel mai reprezentativ produs de machiaj al tuturor timpurilor. Rujul rosu exista in nenumarate nuante si tonuri, ceea ce va face imposibil sa nu se potriveasca oricareia dintre noi. Cu toate acestea, cere totusi un ten curat si un zambet alb si ingrijit.