fbpx

Curs de extensii gene si stilizarea sprancenelor

Saptamana trecuta, studentele scolii roTTaru au absolvit cursul de extensii gene si stilizarea sprancenelor.

Cursul a debutat cu o zi de teorie, in care au invatat despre anatomia ochilor si a firului de par natural, despre afectiuni ale ochilor, despre tipurile de extensii de gene si tehnici, dar si despre cum se face o consultanta eficienta astfel incat sa identifice corect nevoile viitoarelor cliente. Ziua s-a incheiat cu practica pe papusi, iar studentele au deprins astfel manualitatea care le-a pregatit pentru restul cursului, care a constat in practica pe modele umane.

In zilele ce au urmat, au invatat pe rand, tehnicile cele mai importante din domeniul extensiilor de gene, respectiv 1D, 2D si 3D. Zi de zi au avut propriul model, pentru fiecare tehnica invatata, iar cu ajutorul trainerului au obtinut lucrari corecte inca de la prima incercare.

Spre final, au avut lectia de stilizare a sprancenelor prin pensare, unde au invatat care este proportia corecta a sprancenelor si cum sa masoare in functie de morfologia fiecarei cliente, dar si stilizarea acestora cu ajutorul produselor de machiaj.

Cursul s-a incheiat cu distractie si voie buna, dulciuri si accesorii de petrecere.

Scoala roTTaru va continua sa fie alaturi de absolvente, oferindu-le in continuare suportul de care au nevoie in noua cariera de lash stylist.