fbpx

Lash stylist, cea mai in voga meserie de beauty

Domeniul extensiilor de gene a crescut fabulous in ultimii ani, iar daca iti doresti o schimbare de cariera, acum este momentul cel mai bun. Odată cu creșterea cererii, domeniul extensiilor de gene, nu mai este doar o abilitate profitabilă a profesionistilor din domeniul beauty, ci o meserie independenta ce asigura o sursă stabilă de venit.

Cu pregătirea potrivită, un tehnician dedicat, poate castiga sume formate din patru cifre inca din primul an de lucru.

Scoala roTTaru a conceput un curs cuprinzator, ce acopera tehnicile de baza – 1D, 2D si 3D – tehnici fundamentale și avansate, cele mai sigure practici din industrie, iar ca bonus, ofera si un curs de stilizare a sprancenelor prin pensare. Cursul este acreditat si se adreseaza persoanelor de peste 18 ani, care au absolvit 12 clase cu sau fara bacalaureat.

Programul de instruire oferă studenților experiență reală de învățare prin intermediul practicii pe modele umane, pas cu pas: de la pregătirea genelor naturale, la alegerea tipurilor adecvate pentru clienți, si pana la aplicarea extensiilor de gene pentru rezultate impecabile.

Până la sfârșitul cursului, fiecare student va învăța să isi construiasca afacerea, să isi păstreze si inmulteasca clientele și să ofere o experiență excepțională pentru fiecare clienta.

Dacă inca nu ati luat o decizie cu privire la noua cariera, iată cateva motive bune pentru a vă înscrie la un curs de formare profesională de extensii gene și a va transforma pasiunea in job:

  • Este un curs prietenos, de scurta durata, ceea ce va va permite sa lucrati imediat.
  • Este acreditat de ANC (Agentia Nationala pentru Calificari), iar pentru a va putea angaja este necesar sa aveti o astfel de diploma.
  • Puteti sa lucrati pe cont propriu din primul an.
  • Industria este in continua crestere, iar cererea va continua sa creasca si ea.
  • Profesorii sunt lash stylisti de renume, care va vor dezvalui toate secretele meseriei.
  • Oricine poate invata rapid si poate face performanta in domeniu daca este dedicat.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul scolii: http://rottaru.com/curs-extensii-gene-fir-cu-fir-2d-si-3d-si-stilizare-sprancene/