fbpx

Cursuri noi in portofoliul scolii RoTTaru

Pandemia a creat o nevoie masiva de reconversie profesionala in randul romanilor, iar scoala noastra a venit in intampinarea acestora cu noi cursuri autorizate, cautate pe piata muncii din Romania.

Anul trecut am adaugat in portofoliu cursul de manichiurist – pedichiurist, frizer, decorator floral, microneedling/dermapen, hairstylist, croitorie si tipare, peisagist si proiectare 2D sau 3D.

Toate aceste cursuri sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar dupa absolvire se obtine certificatul valabil national si international in baza caruia se poate face angajarea in domeniul ales.

Cursurile scolii roTTaru au loc fizic, in sala de curs si sunt bazate pe practica, 90% din timp, alaturi de profesori de top, cu cariere de success in domeniul lor.

Oricare dintre cursanti poate reveni dupa absolvirea cursului pentru a relua anumite lectii, acolo unde simte nevoia, fara niciun cost, iar in cazul solicitarilor din partea angajatorilor, venim in ajutorul cusantilor pentru o buna negociere cu acestia.

Punem la dispozitia cursantilor nostri tot ceea ce au nevoie pentru o buna desfasurare a cursurilor si oferim discount-uri la furnizorii nostri in cazul in care se doreste achizitionarea de produse care sa ramana cursantilor. Acestia se pot bucura de o varietate de produse de la mai multe branduri, iar in acest fel vor decide ce isi doresc sa achizitioneze.

In cazul anumitor cursuri, vor exista vizite la furnizori sau la universitati de profil, pentru ca experienta cursantilor sa fie cat mai variata si ofertanta.

Cursurile se pot achita in mai multe rate, iar la plata integrala a acestora oferim extra discounturi.

Mai multe informatii despre cursurile noastre, pe www.rottaru.com