fbpx

Poti invata o meserie indiferent de varsta!

Traim vremuri diferite, iar asta ne face sa fim nevoiti sa ne adaptam si sa gasim noi solutii cu privire la vietile noastre personale dar si profesionale.

Multi oameni au fost afectati profesional din cauza pandemiei, pierzandu-si job-urile sau nemaiavand siguranta celor pe care le au, iar asta i-a facut sa ia in considerare o reconversie profesionala.

In ultima perioada, primim la scoala apeluri telefonice, intr-o mai mare masura de la persoane aflate in jurul varstei de 50 ani, interesate de cursuri in baza carora sa poata obtine un loc de munca si de ce nu, sa isi urmeze pasiunea. Primul lucru pe care il mentioneaza aceste persoane este varsta, si de fiecare data suntem intrebati daca aceasta reprezinta un impediment.

Ei bine, NU, varsta nu reprezinta un impediment atunci cand ne dorim sa invatam o noua meserie si sa ne construim o noua cariera. Oameni din aceasta categorie de varsta frecventau cursurile scolii noastre si inainte, fie pentru o reconversie profesionala, fie pentru un venit in plus sau ca hobby.

Cursurile scolii noastre au fost gandite astfel incat sa acopere toata aria de cunostinte a domeniului ales, iar profesorii nostrii sunt experti de top, care se muleaza pe nevoile si ritmul fiecarui student in parte. Aproximativ 90% din timp, cursurile noastre sunt axate pe practica pe modele umane, astfel ca studentii reusesc sa deprinda foarte repede tehnicile aplicate, indiferent de varsta sau experienta.

Mai mult decat atat, unii dintre acestia, reusesc sa se angajeze chiar din timpul scolii, fie cu ajutorul nostru, fie pe cont propriu. Timpul de pregatire, este si acesta redus in comparatie cu timpul de pregatire necesar in cazul unei profesii, unde se urmeaza cursuri universitare.

Asadar, nu conteaza varsta sau experienta unui student in domeniul de care este interesat, oricine isi doreste si se implica, poate invata cu succes o meserie noua si isi poate construi o cariera de succes!

www.rottaru.com